STRENGTH Desenvolupaments Residencials, les millors cases i apartaments a les millors platges de catalunya

les millors cases i apartaments a les millors platges de catalunya

STRENGTH Desenvolupaments Residencials és una firma immobiliària que lidera un grup d'empreses dedicades a oferir solucions especialitzades en el disseny, la construcció i la ...
Strength, Desenvolupaments residencials desde 1988

STRENGTH Desenvolupaments Residencials és una firma immobiliària que lidera un grup d'empreses dedicades a oferir solucions especialitzades en el disseny, la construcció i la comercialització d'edificis, cases, residències i urbanitzacions, i que posa a disposició dels seus clients un distingit menú de serveis immobiliaris des de la concepció del projecte fins a la seva materialització personalitzada.

Amb dues generacions d'experiència comercial i residencial, coneixement i professionalisme l'empresa gaudeix d'un extens llistat de desenvolupaments immobiliaris reeixits i s'ha establert com una signatura immobiliària de gran prestigi i altament orientada al client d’ençà de la seva fundació, l'any 1988.

STRENGTH Compta amb experiència en l'adquisició de sòl, disseny de cases, comunitats, regeneració urbana i en el desenvolupament d'una infraestructura de suport que millora la qualitat de vida del client amb l'objectiu d'incrementar el valor de les propietats.

L'estratègia de negocis d’STRENGTH és identificar i capitalitzar oportunitats de desenvolupaments immobiliaris comercials en els que la companyia pugui crear valor en aplicar les seves fortaleses i generar atractives oportunitats per als seus clients.

Paral·lelament, STRENGTH duu a terme pràctiques de desenvolupament sostenible a través dels seus programes de responsabilitat corporativa i recentment ha inclòs el disseny ecològic com a part del repertori d'estratègies de la firma per desenvolupar una cultura en la qual la protecció del medi ambient és un objectiu comú, compartit amb clients, contractistes, proveïdors i socis en les comunitats on opera, complint amb les legislacions ambientals existents.

Amb oficines centrals a Barcelona, Strength desenvolupa la seva activitat principalment a les àrees de Barcelona, Tarragona i els Pirineus.