´╗┐ STRENGTH Desenvolupaments Residencials, apartaments y cases a la costa daurada

apartaments y cases a la costa daurada

A STRENGTH creiem en la importÓncia d'aportar a les comunitats locals, nacionals i globals en les quals operem. El focus primari dels nostres programes de responsabilitat ...
STRENGTH Desenvolupaments Residencials des┬Ěde 1988

A STRENGTH creiem en la importància d'aportar a les comunitats locals, nacionals i globals en les quals operem. El focus primari dels nostres programes de responsabilitat corporativa és estendre ajudes als qui necessiten una llar a països del tercer món, recolzar atletes que intenten superar les seves pròpies marques i ajudar artistes i intel·lectuals a explorar solucions noves a problemes vells.

SOCIETAT
Compromesos amb iniciatives caritatives per construir un món millor.
Entre els acords de cooperació amb Intermón OXFAM, els projectes recolzats inclouen "Construint futur a Àsia"; per al que ens hem fixat la fita d'ajudar a reconstruir nombroses llars destruïdes pels recents desastres climàtics a Bangla Desh.
El programa de suport a la societat d’STRENGTH ha col·laborat amb Intermón Oxfam en la reconstrucció de les zones afectades pels devastadors ciclons de l'Agost del 2007 a l'Índia, el Nepal i Bangla Desh.
Les enormes pèrdues i els danys en les collites –que es valoren entre el 50 i el 95 per cent a les zones costaneres– tindran efectes devastadors sobre aquests països a curt i a llarg termini. Bangla Desh ja havia perdut les collites de les regions del nord i el centre del país després de les greus inundacions sofertes l'any 2007.

PATROCINI
Definir el futur i il·luminar el camí dels joves adolescents és responsabilitat de tots.
Hem estat patrocinadors de l'equip de futbol juvenil de l'Hospitalet de l'Infant i estem orgullosos d'ampliar el nostre compromís i recolzar aquests increïbles atletes durant tot l'any mentre competeixen a través de tot el país. Ells defineixen el verídic esperit de contínua millora i ens enorgullim d’ajudar-los en el camí cap a l'èxit, a fi de preservar i enriquir una experiència social altament significativa per a aquests adolescents i les seves famílies.

CULTURA
La creativitat és una moneda de canvi de gran valor, que es mou silenciosament però de manera poderosa a través de la nostra societat.
A través d'aquest lema, STRENGTH roman compromesa amb artistes emergents, arquitectes i dissenyadors, perquè "convertir-se" en un professional és el desafiament més dur que el nostre jovent enfronta. Perquè "emergir" com un professional creatiu requereix temps, tenacitat i puntualitat, els oferim una oportunitat real perquè puguin desenvolupar els seus projectes.

AMBIENT
La construcció responsable implica iniciatives responsables per reduir l'impacte ambiental advers.
STRENGTH desenvolupa els seus propis programes de reforestació a l'àrea de Catalunya per "segrestar" o eliminar diòxid de carboni de l'atmosfera. La deforestació mundial contribueix enormement a l'escalfament global. Els projectes de reforestació capturen el CO2 i l’acumulen en el cos dels arbres i el sòl, exercint un paper vital en l'absorció d'emissions i atorgant temps addicional per dur a terme la transició cap a un futur de noves energies.

A més d'aquests compromisos, estem oberts a patrocinar altres projectes regionals i internacionals. Aquestes activitats són recolzades fortament pel Grup Strength i els seus treballadors. Per conèixer el procés d’aplicació de suports financers per a aquests objectius pot presentar la seva proposta utilitzant el Formulari de contacte.
A causa del nombre de comandes rebuts, STRENGTH només pot respondre a les propostes de suport financer reeixides.