les millors localitzacions a la platja per a les millors promocions de cases i apartaments

La important cartera de sòl edificable amb què compta STRENGTH resulta un element clau de l'estratègia del reexit rang de Desenvolupaments Residencials que en localitzacions ...
STRENGTH Desenvolupaments residencials des de 1988

La important cartera de sòl edificable amb què compta STRENGTH resulta un element clau de l'estratègia del reexit rang de Desenvolupaments Residencials que en localitzacions insuperables edifiquem per als nostres clients més exigents.
 
És així que seleccionem i gestionem l'adquisició i venda de sól edificables després de l'exhaustiu estudi i projecció del potencial que cada un representa.
 
Per això, li convidem que conegui l'excel.lent oportunitat de neogci que cadascun d'ells representa a través dels documents descarregables que li presentem a continuació.
 
També pot comunicar-se amb nosaltres directament utilitzant el Formulari de contacte o bé enviant un correu electrònic a l'adreça gaguado@strength.es

 


SUD 12 CASALOT LLEVANT (MIAMI PLAYA / MONT ROIG DEL CAMP)
Descarregar arxiu pdf...

3 MAGNIFIQUES PARCEL.LES A LA URBANITZACIÓ "EL TRULL" AL MUNICIPI DE "EL PAPIOL"
Disposem de 3 magnífiques parcel.les de 400m2 de superficie cadascuna a la prestigiosa urbanització "El Trull" de EL PAPIOL (Baix Llobregat/Barcelona), a tan sols 10 minuts de Barcelona.
A cadascuna de les parcel.les es pot construir un habitatge unifamiliar aïllat de fins a 400m2 de sostre (Pb+2). Zona d´Alt Standing.
Les parcel.les es venen per separat o en conjunt.
Població: EL PAPIOL (Barcelona)
Localització: C/ DEL PI
Preu: 180.000€/unitat

     

MAGNIFICA PARCEL.LA DE 2103m2 A SANT ANDREU DE LLAVANERES AMB VISTES AL MAR
Magnifica parcel.la de 2103m2 de superfície situada a la prestigiosa urbanització ROCAFERRERA de Sant Andreu de LLavaneres (Maresme/Barcelona) per a la construcció d´un habitatge unifamiliar aïllat de fins a 525m2 de sostre + edificacions auxiliars. 40metres lineals de façana i més de 50m lineals de longitud.
La seva privilegiada ubicació a dalt de tot de la urbanització li proporciona unes vistes increíbles sobre el mar.
Zona d´alt Standing, molt tranquil.la i assolellada.
Població: Sant Andreu de LLavaneres (Maresme/Barcelona)
Localització: Passeig de la Plana, nº 5.
Preu: 550.000€

       

DISPOSEM DE 5 MAGNÍFIQUES PARCEL.LES A LA PRESTIGIOSA URBANITZACIÓ CAN DALMASES DE COLLBATÓ
Disposem de 5 parcel.les a la prestigiosa urbanització Can Dalmses de Collbató de 700m2 de superfície cadascuna, per a la construcció d´habitatges unifamiliars aïllats. Zona D´alt Standing amb vistes a la muntanya de Montserrat. Es venen per separat o en conjunt.
Població: Collbató (Baix Llobregat/Barcelona)
Localització:C/ Ronda D´Urgell nº 21, 23,25,27,29 Preu: 125.000€/unitat